Pitabrød

Print Recipe
Pitabrød
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Kom mælk og vand i en gryde og varm det op, til det er lillefingervarmt.
  2. Hæld mælkeblandingen i en skål og rør gæren ud heri.
  3. Tilsæt sukker, salt, durummel og ca. halvdelen af pizzamelet.
  4. Slå dejen godt sammen og tilsæt lidt efter lidt resten af pizzamelet, til dejen slipper skålen.
  5. Tag pitadejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
  6. Del dejen i 8 stykker og form dem til boller.
  7. Bank eller rul bollerne flade.
  8. Læg dem på plader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 15 min.
  9. Bag pitabrødene midt i ovnen. Brødene hæver og bliver hule ved bagningen.
  10. Bagetid Ca. 7 min. ved 250°.
Recipe Notes

Antal: 12 stk

Del denne opskrift