Pølsetwister

Pølsetwister

 

 

Print Recipe
Pølsetwister
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Læg de knækkede hvedekerner i blød i varmt vand i ca. 30 min
  2. Tilsæt den kolde mælk så temperaturen er ca. 30°C
  3. Opløs gæren i vand og mælk, kom resten af ingredienserne i og ælt dejen godt.
  4. Dejen hæver i 30 min og formes til hvad den skal bruges til.
  5. Et stykke dej rulles ud, så det passer til pølsen.
  6. Dej pakkes om pølsen og samles i den ene side, hvor dej kanterne trykkes sammen.
  7. Nu skæres pølsen og dej i skiver. Men der må ikke skæres igennem dej samlingen
  8. Hver 2. stykke pølse vrides en omgang og lægges over på den anden side af dej-samlingen.
  9. Nu er pølsetwisteren færdig.
  10. Samle evt. pølsestykkerne lidt, så der ikke er for meget luft imellem.
Recipe Notes

Der bliver ca. 16 stk. hvis man bruger alm. pølser

Del denne opskrift